.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν τις δυνατότητές τους.

Είναι σαν μια πεταλούδα που πάντοτε ζούσε μέσα σε ένα κλειστό βάζο.

Όταν το βάζο ανοίξει η πεταλούδα παραμένει μέσα γιατί κανείς δεν της είπε ότι μπορεί να πετάξει.Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΝΕΙΡΑ


Ο μαγικός τρόπος να κάνετε όνειρα μέσα στο όνειρο του ύπνου σας, είναι η δύναμη να ελέγχετε και να κατευθύνετε το θέμα πού θέλετε να ονειρευτείτε.

Πολλοί λένε πώς αν δούν μια ταινία τρόμου το βράδυ πρίν πάνε να κοιμηθούνε, το πιο πιθανό είναι να δούμε εφιάλτες. Μάλιστα, αν η ταινία τους απορροφήσει το ενδιαφέρον , τους καθηλώσει δηλαδή, τότε ο νούς τους επηρεάζετε έντονα. Καλό είναι αυτά τά άτομα να προσπαθήσουν να αποφεύγουν να βλέπουν τηλεόραση και να προτιμούν να ακούσουν μουσική πού βοηθάει στην ηρεμία του νευρικού συστήματος και χαλαρώνει .

Τώρα, τά πιο συνηθισμένα όνειρα είναι αυτά πού σχετίζονται με τά γεγονότα της ημέρας. Μόνο πού αφού δεν συμμετέχει η συνείδηση, τά όνειρα είναι μπερδεμένα αλλά πάντα έχουν σχέση με τα συναισθήματα πού μας δημιούργησε ή καθημερινότητα.

Μεγάλο μυστικό στην αποκωδικοποίηση των ονείρων είναι τά συναισθήματα . Αναλύστε πρώτα το τι ακριβώς αισθανθήκατε κατά την διάρκεια του ύπνου και των ονείρων. Ακόμα και αν δεν τά θυμάστε, αν σας έρχεται απλά κάποια αμυδρή εικόνα τους , εξετάστε το συναίσθημα πού σας προκάλεσε. Αυτός είναι ό βασικός κανόνας για να πάρετε το μήνυμα από τον υποσυνείδητο εαυτό σας ό οποίος όπως έχουμε πεί εκφράζετε με αισθήματα , χρώματα και εικόνες. Είναι ό καλλιτέχνης. Αυτόν τον άλλο εαυτό μας λοιπόν πρέπει να βρούμε και να κατανοήσουμε με την μυστική δική του γλώσσα. Αυτός λοιπόν μπορεί να συνεργασθεί με το συνειδητό , έλλογο εαυτό μας . Σε αυτόν να απευθυνθούμε για να κάνουμε όνειρα μέσα στον ύπνο μας πού εμείς θέλουμε. Αυτός ακούει, βλέπει και κάνει ΄’ότι του πούμε όταν έχουμε τον τρόπο να συνεννοηθούμε μαζί του. Ένας βασικός λοιπόν παράγοντας είναι, πρίν κοιμηθούμε, να ηρεμίσουμε και να θέσουμε μια πρόταση κλειδί , καθαρή πρόταση με το θέμα πού θέλουμε. Μετά να κάνουμε μια εικόνα, σαν να την ονειρευόμαστε, ή σαν να έχει γίνει και την αναπαράγουμε στον νού μας όπως είπαμε στο προηγούμενο θέμα. Μέσα στην εικόνα βάλτε και συναίσθημα, διεγείρει τον άλλο μας εαυτό και πιστεύει απόλυτα στην εικόνα πού κάναμε .

Όταν μας πάρει ο ύπνος, η πρόταση – εικόνα θα λειτουργήσει μέσω του υποσυνείδητου και παρόλα πού το συνειδητό δεν θα συμμετέχει, αυτή ή εικόνα με το θέμα πού βάλαμε θα δημιουργήσει ένα όνειρο. Το όνειρο πού εμείς δημιουργήσαμε μέσα στον ύπνο μας είναι πολύ σημαντικό. Είναι σημαντικό γιατί φέρνει φοβερά αποτελέσματα στην ζωή μας . Αν κατορθώσετε και κατευθύνετε τά όνειρα του ύπνου σας , σας υπόσχομαι πώς θα αλλάξει ή ζωή σας. Θα γίνει υπέροχη γιατί σίγουρα αυτά τά όνειρα θα σχετίζονται με επιθυμίες, επιθυμίες μέσω των οποίων αναζητά ο καθένας την χαρά και την ευτυχία.
Διαβάστε σχετικά μέ τίς δυνάμεις πού έχουμε μέσα μας τό θέμα ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου