.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν τις δυνατότητές τους.

Είναι σαν μια πεταλούδα που πάντοτε ζούσε μέσα σε ένα κλειστό βάζο.

Όταν το βάζο ανοίξει η πεταλούδα παραμένει μέσα γιατί κανείς δεν της είπε ότι μπορεί να πετάξει.



Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

«ΚΑΘΑΡΑ» ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΑΙΟΣ ΛΟΒΟΣ



ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.
Εμπεριέχουν συνείδηση, όνειρο και συμμετοχή του κοιμώμενου. Μάλιστα πολλές φορές ο κοιμούμενος είναι σε θέση να καθοδηγεί τα καθαρά όνειρα από τον ύπνο στον ξύπνιο.
Η εξήγηση βρίσκεται στο γεγονός ότι εκείνη την ώρα αρχίζει και ξυπνάει ο προμετωπιαίος λοβός. Ο προμετωπιαίος λοβός είναι το τμήμα του εγκεφάλου που ρυθμίζει την συνείδηση και κατά συνέπεια διαδέχεται την ονειρική κατάσταση. Είναι δηλαδή το κλειδί που οδηγεί στην εγρήγορση και επαναφορά της κίνησης του ατόμου σε ότι αφορά αντίληψη, συναισθήματα και σκέψεις.


άπό 

2 σχόλια:

  1. Καλημερα....

    οχι δεν ειμαι στο καθαρο ονειρο απλα δεν κοιμαμαι συχνα.......!!!!
    απλα μου εκανε εντυπωση η φοβερα ενδιαφερουσα δουλεια που ειδα εδω μεσα.... και ο σχεδον μηδενικος σχολιασμος..του κοινου...!!!!

    Οπως και να εχει .... θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σε σχεση με τα ονειρα και την οπτικη επαφη απο προηγουμενες/επομενες (ισως) ζωες...!!!
    αλλα μια αλλη φορα....

    τα λεμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου φίλεi issallos . Ρώτα ότι θέλεις και όπου μπορώ θα σού απαντήσω. Πάντως να ξέρεις ότι όλα παίζονται μέσα στο κεφάλι μας. Είμαστε «πιστά αντίγραφα» της Δημιουργικής Δύναμης . Απλά …χάσαμε την επαφή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή